VTS start IT13 op nieuwe leslocatie

De lessen voor VTS vinden voortaan plaats op de nieuwe leslocatie aan de Schorpioenstraat 61 in Rotterdam Alexander. Cursisten van de Initial Training 13 beten het spits af met de introductie.

Aftermovie eerste lesdag NNVO

Wat zijn de eerste ervaringen met de nieuwe leslocatie in het kantoorpand van NNVO? We vroegen het aan de betrokkenen. Bekijk hun reacties in deze aftermovie. 

NNVO opent nieuwe leslocatie

De opening van NNVO’s nieuwe leslocatie is een feit. Op maandag 22 juli druppelden om 09.30 uur de eerste cursisten binnen in het Rotterdamse kantoorgebouw De Ster. 

Zestien cursisten geslaagd voor Initial Training 11 en 12

NNVO feliciteert alle geslaagden van de Initial Training (IT) 11 en 12, het algemene gedeelte van de VTS-opleiding. Op 23 mei en 9 juli 2019 mochten in totaal zestien geslaagden het diploma in ontvangst nemen.

Video docentendag NNVO

Wat vonden de deelnemers van NNVO's docentendag? We interviewden een aantal docenten. Bekijk de video voor hun reacties. 

Docentendag NNVO: ‘Leuke en leerzame dag’

Hoe ga je als docent om met weerstand? Hoe zit het met didactische bijscholing? Deze en andere vragen kwamen aan bod tijdens de docentendag die NNVO voor de Nautische Leerlijnen organiseerde op dinsdag 2 juli 2019 in Rotterdam. 

Kennismaken met... Farida Hamidullahkhan

In deze rubriek laten we elke maand een medewerker van NNVO aan het woord. Hij of zij vertelt iets over zichzelf en over het werk bij NNVO. Deze maand is het de beurt aan Farida Hamidullahkhan.

Passensysteem eind 2019 in werking

NNVO communiceerde eerder dat cursisten na het behalen van bepaalde bevoegdheden een pas zouden ontvangen. Het inregelen van dit passensysteem laat echter nog even op zich wachten.

Kennismaken met... Johan van Breda

In deze nieuwe rubriek laten we elke maand een medewerker van NNVO aan het woord. Hij of zij vertelt iets over zichzelf en over het werk bij NNVO. Johan van Breda bijt het spits af.

NNVO organiseert docentendag Nautische Leerlijnen

Speciaal voor docenten van de Nautische Leerlijnen organiseert NNVO op dinsdag 2 juli een docentendag. Op deze dag staat onder meer een presentatie over nieuwe ontwikkelingen bij NNVO op het programma. 

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van NNVO. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Contact

Schorpioenstraat 61
3067 GG Rotterdam

Vragen of meer informatie?
Bel 010 - 409 00 40

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00-17.00 uur

Algemene vragen


Contactformulier

Hoofdmenu