Kennismaken met... Francoise Kort

In deze rubriek laten we elke maand een medewerker van NNVO aan het woord. Hij of zij vertelt iets over zichzelf en over het werk bij NNVO. Deze maand is het de beurt aan opleidingskundige Francoise Kort.

Terugblik kalibratiebijeenkomst VTS-coaches

Het MARIN (Maritiem Research Instituut Nederland) in Wageningen vormde op donderdag 7 november het decor voor de kalibratiebijeenkomst voor VTS-coaches. Lees hier de terugblik.

Farida Hamidullahkhan neemt afscheid van NNVO

Farida Hamidullahkhan stopt per 1 januari 2020 als coördinator Nautische Leerlijnen bij NNVO. Zij heeft een nieuwe uitdaging gevonden en gaat verder als zelfstandig ondernemer in het onderwijs.

Samen een nieuwe koers varen

Als NNVO hebben we de afgelopen maanden flinke stappen gemaakt. In maart 2019 besloten we een plan van aanpak op te stellen om de kwaliteit van de Nautische Leerlijnen te verbeteren.

Escaperoom om cursisten beter voor te bereiden

De werkgroep voor de opleiding tot brug- en sluiswachter kwam op 30 oktober voor de tweede keer bij elkaar. Toekomstige cursisten kunnen onder meer een escaperoom verwachten.

Kennismaken met... Joyce Kooij

In deze rubriek laten we elke maand een medewerker van NNVO aan het woord. Hij of zij vertelt iets over zichzelf en over het werk bij NNVO. Deze maand is het de beurt aan Joyce Kooij.

Examinatoren trainen hun skills

Hoe zorg je voor een uniforme beoordeling van praktijkexamens voor VTS-operators? Die vraag stond centraal tijdens de examinatortraining die NNVO organiseerde op donderdag 3 oktober 2019. 

Bereikbaarheid NNVO: praktische informatie

Het secretariaat van NNVO krijgt regelmatig vragen over de bereikbaarheid van onze leslocatie. We hebben alle praktische informatie rond de bereikbaarheid van NNVO voor je op een rijtje gezet. 

Werkgroep neemt leerlijn brug- en sluiswachter onder de loep

NNVO heeft in samenwerking met participanten een werkgroep ingesteld voor de opleiding tot brug- en sluiswachter. Onlangs kwam deze werkgroep voor het eerst bij elkaar om de leerlijn onder de loep te nemen. 

NNVO op LinkedIn!

NNVO is sinds kort te vinden op LinkedIn. Via onze bedrijfspagina blijf je gemakkelijk op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen bij NNVO. Benieuwd naar onze updates?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van NNVO. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Contact

Schorpioenstraat 61
3067 GG Rotterdam

Vragen of meer informatie?
Bel: 010 - 409 00 40
E-mail: 

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00-17.00 uur

Contactformulier

Hoofdmenu