Welkom op onze inschrijfpagina

Hulp nodig bij het invullen?
  • Maak eerst de keuze of de cursist al bekend is bij NNVO. Zo ja, dan is het inschrijfproces korter, omdat wij deze gegevens al hebben.
  • Bij ‘Selecteer modules’ typ je in het lege vlak boven de modulelijst (links op de pagina) het nummer of de naam van de module waarvoor je wilt inschrijven. In de lijst eronder zie je de mogelijke data. Heb je al een cursus geselecteerd vanuit de opleidingskalender? Dan hoef je deze niet in de lijst op te zoeken. 
  • Klik op de gewenste datum als je een cursus uit de lijst wilt selecteren. Deze uitvoering verschijnt nu in het kader aan de rechterkant. Als je een cursus hebt geselecteerd vanuit de opleidingskalender dan staat deze al in het kader aan de rechterkant.
  • Klik indien gewenst op meerdere modules of data.
  • Wil je een module uit jouw selectie verwijderen? Klik dan op de module in het kader rechts en deze wordt direct verwijderd.
  • Bij sommige modules is een vooropleiding vereist en ontvangen we graag een bewijs hiervan; je kunt via de blauwe button een bestand uploaden.
  • Tenslotte klik je onderaan de pagina op ‘Inschrijven’.
  • Binnenkort ontvang je van ons een e-mail met de bevestiging.

Informatie deelnemer

Marifoon / Marcom A of B certificaat
vaarbewijs
Vaarbewijs

Voeg deelnemer toe

Factuurgegevens

Nieuwe cursisten gestart met VTS-opleiding

De eerste Initial Training van 2022 voor aankomende VTS-operators is een feit. Op dinsdag 4 januari werd een nieuwe lichting cursisten welkom geheten bij NNVO in Rotterdam. 

Lees meer

Fijne feestdagen & een gezond 2022!

NNVO wenst alle cursisten, docenten, coaches, participanten en andere relaties fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2022. Ook het team van NNVO gaat kerst en nieuwjaar vieren.

Lees meer

Pilot nieuwe leerlijn brug- en sluisoperator vanaf februari 2022

Het projectteam dat zich bezighoudt met de nieuwe leerlijn voor brug- en sluisoperators is weer een mooie stap verder in de ontwikkelfase. Vanaf februari gaat NNVO van start met de pilot.

Lees meer

Heb je vragen?

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of andere zaken die je aan de orde wilt stellen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Uiteraard wordt alle informatie die NNVO bereikt vertrouwelijk behandeld.

Contact kort

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Contact

Marten Meesweg 115
3068 AV Rotterdam

Vragen of meer informatie?

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00-17.00 uur

Contactformulier

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen bij NNVO. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Hoofdmenu