Welkom op onze inschrijfpagina

Hulp nodig bij het invullen?
  • Maak eerst de keuze of de cursist al bekend is bij NNVO. Zo ja, dan is het inschrijfproces korter, omdat wij deze gegevens al hebben.
  • Bij ‘Selecteer modules’ typ je in het lege vlak boven de modulelijst (links op de pagina) het nummer of de naam van de module waarvoor je wilt inschrijven. In de lijst eronder zie je de mogelijke data. Heb je al een cursus geselecteerd vanuit de opleidingskalender? Dan hoef je deze niet in de lijst op te zoeken. 
  • Klik op de gewenste datum als je een cursus uit de lijst wilt selecteren. Deze uitvoering verschijnt nu in het kader aan de rechterkant. Als je een cursus hebt geselecteerd vanuit de opleidingskalender dan staat deze al in het kader aan de rechterkant.
  • Klik indien gewenst op meerdere modules of data.
  • Wil je een module uit jouw selectie verwijderen? Klik dan op de module in het kader rechts en deze wordt direct verwijderd.
  • Bij sommige modules is een vooropleiding vereist en ontvangen we graag een bewijs hiervan; je kunt via de blauwe button een bestand uploaden.
  • Tenslotte klik je onderaan de pagina op ‘Inschrijven’.
  • Binnenkort ontvang je van ons een e-mail met de bevestiging.

Informatie deelnemer

Marifoon / Marcom A of B certificaat
vaarbewijs
Vaarbewijs

Voeg deelnemer toe

Factuurgegevens

Nieuwe website online!

De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl en bijbehorende nieuwe website. Na veel overleg en finetunen kunnen we nu met trots zeggen dat onze gerestylede website live is!

Lees meer

Coach Carlos bouwt oefeningen voor de simulator

Een belangrijk onderdeel binnen de opleiding tot VTS-operator is trainen op de simulator. Carlos Rubio Perales is een van de coaches die de oefeningen hiervoor bouwt. Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk?

Lees meer

Geslaagde docentendag ondanks online versie

De eerste online versie van de jaarlijkse docentendag is door de docenten van de Nautische Leerlijnen goed ontvangen. De docenten kwamen op donderdag 3 juni via Teams bij elkaar voor een interactieve sessie. 

Lees meer

Heb je vragen?

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of andere zaken die je aan de orde wilt stellen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Uiteraard wordt alle informatie die NNVO bereikt vertrouwelijk behandeld.

Contact

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Contact

Marten Meesweg 115
3068 AV Rotterdam

Vragen of meer informatie?

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00-17.00 uur

Contactformulier

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen bij NNVO. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Hoofdmenu