06.06 Marcom-B

Organisatie Diverse organisaties verzorgen deze module
Locatie(s) Diverse locaties beschikbaar
Onderwijsvorm Klassikaal onderwijs i.c.m. zelfstudie (bv. werkplekopdrachten)
Doelgroep Nautische medewerkers
Niveau van de module MBO (3) werk- en denkniveau
Veronderstelde voorkennis Geen. Als men beschikt over het marifooncertificaat, dan volstaat deze module met het deel GMDSS
(Indicatieve) studiebelastinguren 4 dagdelen theorie en twee dagdelen GMDSS Operationele Vaardigheden. De cursus wordt op vrijdagmiddag afgesloten met een theorie examen van anderhalf uur.
Afsluiting module De module wordt afgesloten met het behalen van het certificaat Marcom-B (extern examen onder toezicht van Agentschap Telecom) en deelname aan de GMDSS operationele vaardigheden
Aantal cursisten 8 -12 personen
Prijs deelnemer € 2.087,- (excl. examengeld)
Geplande startdata Indien u meer informatie wilt over deze cursus dan kunt u een email sturen naar


Globale inhoudsbeschrijving van de module 

In deze module wordt aandacht besteed aan het zelfstandig communiceren, volgens de juiste procedures, met andere maritieme radiostations in het beperkt vaargebied. Hierbij wordt gekeken naar marifonie, voorschriften, procedures, GMDSS en Nautisch Engels. In deze module wordt geoefend met een ‘gewone’ marifoon en een volwaardig zeemarifoon.

Doel/rationale van de module
De nautische sector heeft behoefte aan medewerkers die zelfstandig kunnen communiceren met een marifoon op verschillende vaarwateren (binnenwater en zee). Door het gebruik van een marifoon kan snelle communicatie plaatsvinden tussen verschillende personen in de scheepvaart.

Studiemateriaal
De cursist ontvangt een syllabus met oefeningen op basis van realistische casuïstiek & zelfstudieopdrachten. Daarnaast is er tijdens contacturen aandacht voor het juist gebruiken van een marifoon.

Aanmelden
De aanmelding van een cursist gebeurt door de werkgever. 
Na aanmelding ontvangt u direct een aanmeldbevestiging. Binnen 2 weken ontvangt u een reactie. Als u deze niet ontvangt, maak ons daarop dan a.u.b. attent.

Het is ook mogelijk deze training in-house te geven. Voor meer informatie over een in-house training kunt u bellen naar 010-4090040 of een e-mail sturen naar 

Inschrijven

Er zijn geen komende evenementen