06.11 E-learning marcom-A

Onderwijsvorm E-learning
Studiebelasting  12 uur
Voorkennis Geen
Doelgroep Gebruikers van maritieme radioapparatuur. Het Algemeen Certificaat Maritieme Radiocommunicatie (Marcom A) is bedoeld voor gebruik van frequentieruimte op zee en wordt afgegeven door het Agentschap Telecom. Of je in het bezit dient te zijn van dit certificaat is afhankelijk van de communicatieapparatuur waarmee het schip is uitgerust.
Omschrijving

Tijdens deze cursus wordt aandacht besteed aan het zelfstandig werken met maritieme radiostations in een wereldwijd vaargebied. Hierbij staan de wettelijke regelingen en procedures centraal.

Inhoud
  • Standaard procedures
  • Wet- en regelgeving
  • Techniek 
  • Nautisch Engels
  • Operationele vaardigheden
Examen De e-learning wordt afgesloten met een extern examen.

 

Doel/rationale van de module
De nautische sector heeft behoefte aan medewerkers die zelfstandig kunnen communiceren met een marifoon op verschillende vaarwateren. Door het gebruik van een marifoon kan snelle communicatie plaatsvinden in de scheepvaart.

Aanmelden
De aanmelding van een cursist gebeurt door de werkgever. Na aanmelding ontvangt u binnen drie werkdagen een bevestiging.

Het is ook mogelijk deze training inhouse te geven. Bel voor meer informatie over een inhouse training naar telefoonnummer 010-4090040 of stuur een e-mail naar .

Inschrijven

06.11 E-Learning Marcom A
Zelfstudie