08.07 Basic Safety Training

Organisatie G4S
Locatie(s) Landelijk
Onderwijsvorm Klassikaal onderwijs i.c.m. zelfstudie (bv. werkplekopdrachten)
Doelgroep Nautische medewerkers
Niveau van de module MBO (2) werk- en denkniveau
Veronderstelde voorkennis Geen
(Indicatieve) studiebelastinguren 2 dagen contacttijd
Afsluiting module Deze module wordt afgesloten met het BHV-examen
Aantal cursisten 8 -15 personen
Prijs deelnemer Wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt
Geplande startdata Deze module is gereed! Er is echter nog geen startdatum gepland. U kunt zich al inschrijven voor de interesselijst.

 

Globale inhoudsbeschrijving van de module 
In deze module wordt aandacht gegeven aan de verschillende taken van een bedrijfshulpverlener bij een calamiteit. Hierbij kan gedacht worden aan het verlenen van levensreddende eerste hulp, het kunnen reanimeren van bezoekers en collega’s, de situatie op een correcte manier communiceren naar hulpdiensten, het bestrijden van kleine brandjes en het op een juiste manier evacueren van bezoekers en collega’s.

Doel/rationale van de module
De nautische sector heeft behoefte aan medewerkers die weten hoe ze om moeten gaan met calamiteiten binnen de organisatie, zodat de veiligheid wordt bevorderd. Als er zich een calamiteit voordoet is het van belang dat er op een zodanige manier door de BHV’er wordt gehandeld dat er zo weinig mogelijk persoonlijke incidenten plaatsvinden.

Studiemateriaal 
Schriftelijk leermateriaal, oefeningen op basis van realistische casuïstiek, oefeningen met een acteur (of rollenspel), zelfstudieopdrachten en reflectie van beeldmateriaal.

Aanmelden
De aanmelding van een cursist gebeurt door de werkgever. 
Na aanmelding ontvangt u direct een aanmeldbevestiging. Binnen 2 weken ontvangt u een reactie. Als u deze niet ontvangt, maak ons daarop dan a.u.b. attent.

Inschrijven

Er zijn geen komende evenementen