NNVO heeft er een nieuwe medewerker bij: Korstiaan Huisman. Hij versterkt sinds 4 maart als coördinator het team Nautische Leerlijnen. “Ik heb al veel facetten van het nautisch werkveld mogen ontdekken,” vertelt hij. “Mijn focus bij NNVO ligt vooral op de inhoud van de lesstof en het onderhouden van het contact met de klanten.”

“Laat ik mezelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Korstiaan Huisman, ik woon in Den Haag en heb al veel facetten van het nautisch werkveld mogen ontdekken. Na het afronden van de Zeevaartschool heb ik gevaren bij Van Uden en via Wagenborg bij een kapitein/eigenaar. Vervolgens ben ik overgestapt naar het veerbedrijf van de gemeente Dordrecht. Mijn carrière heb ik voortgezet bij het Havenbedrijf Rotterdam. Hier heb ik dertien jaar als VTS-operator gewerkt. Aansluitend ben ik op Scheveningen aan de slag gegaan als onderhavenmeester en nu dus als coördinator bij NNVO. Voorlopig werk ik op detacheringsbasis. Vanwege alle veranderingen is dat voor beide partijen een mooie oplossing. Met dank aan de gemeente Den Haag die dit mogelijk heeft gemaakt.”

Focus
“Samen met het hele team heb ik de handschoen opgepakt om NNVO weer te laten zijn wat het behoort te zijn: een betrouwbaar opleidingsinstituut waar hoogwaardig nautisch onderwijs wordt gegeven. Mijn focus ligt vooral op de inhoud van de lesstof en het onderhouden van het contact met de klanten. Ik heb er zin in!”

Korstiaan Huisman is bereikbaar via of 06-12401394.

Image

Heb je vragen?

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of andere zaken die je aan de orde wilt stellen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Uiteraard wordt alle informatie die NNVO bereikt vertrouwelijk behandeld.

Contact kort

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Contact

Marten Meesweg 115
3068 AV Rotterdam

Vragen of meer informatie?

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00-17.00 uur

Contactformulier

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen bij NNVO. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Hoofdmenu