Uitgraven sluiskolk nieuwe zeesluis IJmuiden gestart

In IJmuiden wordt gewerkt aan de bouw van de grootste zeesluis ter wereld. De nieuwe sluis wordt 500 meter lang, 70 meter breed en 18 meter diep. Op 29 juni 2020 is gestart met het uitgraven van de sluiskolk van de nieuwe zeesluis. 

Coronamaatregelen helder op een rij

Het zal niemand ontgaan zijn dat de coronamaatregelen per 1 juli verder worden versoepeld. En dat is goed nieuws! Toch zullen we ons moeten blijven houden aan de anderhalve meter afstand. 

Kennismaken met… David le Roy

In deze rubriek laten we elke maand een medewerker van NNVO aan het woord. Hij of zij vertelt iets over zichzelf en over het werk bij NNVO. Deze maand is het de beurt aan controller David le Roy.

NNVO formeert werkgroep voor leerlijn varende beroepen

Heb jij als participant van NNVO te maken met varende beroepen en wil jij je inzetten om de leerlijn voor deze beroepen te optimaliseren? Dan is NNVO op zoek naar jou. 

Terugblik op online cursus vervoer gevaarlijke stoffen

Lesgeven op afstand via een online leeromgeving is best een uitdaging. Toch kunnen we als NNVO concluderen dat de digitale cursussen vaak soepel verlopen. Onlangs werd weer een module succesvol afgerond.

Succesvolle installatie spoorbrug Theemswegtracé over A15 en N15

De installatie van de spoorbrug over de Thomassentunnel, A15 en N15 is succesvol verlopen. Zaterdagavond 30 mei stond de brug op zijn plaats. De stalen boogbrug vormt een belangrijk onderdeel van het Theemswegtracé.

Coronavirus: meestgestelde vragen & antwoorden

Hoe gaat NNVO om met het coronavirus? Bekijk hier de meestgestelde vragen & antwoorden.

Kennismaken met… Anneloes Klinge

In deze rubriek laten we elke maand een medewerker van NNVO aan het woord. Hij of zij vertelt iets over zichzelf en over het werk bij NNVO. Deze maand is het de beurt aan Anneloes Klinge, administratief medewerker op het secretariaat van VTS.

VTS-opleiding weer op koers ondanks corona

In januari van dit jaar ging Initial Training 15 van de VTS-opleiding met 22 deelnemers van start. In maart werd de training tijdelijk stopgezet vanwege het coronavirus. Inmiddels is de draad weer opgepakt!

Thuiswerken: zo doet NNVO dat

Sinds het begin van de coronacrisis werken alle collega's bij NNVO keihard vanuit huis om alle cursussen zo goed mogelijk te laten verlopen. Hoe wij dat doen? We laten een paar collega’s aan het woord.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van NNVO. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Contact

Schorpioenstraat 61
3067 GG Rotterdam

Vragen of meer informatie?
Bel: 010 - 409 00 40
E-mail: 

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00-17.00 uur

Contactformulier

Hoofdmenu