Positieve reacties op pilot e-learning VTS-opleiding

Na maanden van hard werken was het gisteren eindelijk zover: de pilot van Poseidon, de nieuwe e-learning voor de VTS-opleiding. Een groep van 16 cursisten mocht als eerste testen of de e-learning aan de verwachtingen voldoet.

Kennismaken met… Ysbrand Bontekoe

In deze rubriek laten we elke maand een medewerker van NNVO aan het woord. Hij of zij vertelt iets over zichzelf en over het werk bij NNVO. Deze maand is het de beurt aan Ysbrand Bontekoe.

Modules Nautische Leerlijnen vrijwel volledig online te volgen

Een mooie mijlpaal bij de Nautische Leerlijnen van NNVO: bijna alle modules zijn online te volgen. Als gevolg van de coronacrisis begon NNVO al in maart met het digitaliseren van de lessen. De reacties zijn zeer positief.

Blije gezichten op diplomering Initial Training 15

NNVO feliciteert alle geslaagden van de Initial Training 15, het initiële deel van de VTS-opleiding. Op 16 september 2020 mochten de geslaagde cursisten hun diploma in ontvangst nemen.

Saab ontwikkelt simulatiesoftware voor NNVO

NNVO heeft Saab de opdracht gegeven om een VTS (Vessel Traffic Services) -simulator te ontwikkelen en installeren. De simulator wordt in januari 2021 in gebruik genomen en wordt ondersteund met een vijfjarig onderhoudscontract. 

Coronavirus: meestgestelde vragen & antwoorden

Hoe gaat NNVO om met het coronavirus? Bekijk hier de meestgestelde vragen & antwoorden.

Nieuwe lichting VTS-cursisten begonnen

Er is weer een nieuwe lichting cursisten begonnen aan de VTS-opleiding. Op 6 augustus 2020 ging Initial Training 16 van start met zestien cursisten. Zij werden bij NNVO in Rotterdam verwelkomd.

Kennismaken met… Jack Jonker

In deze rubriek laten we elke maand een medewerker van NNVO aan het woord. Hij of zij vertelt iets over zichzelf en over het werk bij NNVO. Deze maand is het de beurt aan docent Jack Jonker.

Lesstof VTS-opleiding vernieuwd en gewijzigd lesrooster

De lesstof van de Initial Training van de VTS-opleiding is vernieuwd. Zoals bij de insiders bekend was er een probleem met iBooks, waardoor eerdere aanpassingen in de lesstof niet goed waren verwerkt. 

Onderwijskundige Renée Rijkhoek stopt bij NNVO

Renée Rijkhoek neemt per 16 augustus 2020 afscheid als onderwijskundige bij NNVO. Zij heeft een nieuwe uitdaging gevonden en gaat verder als onderwijskundige bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch. 

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van NNVO. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Contact

Schorpioenstraat 61
3067 GG Rotterdam

Vragen of meer informatie?
Bel: 010 - 409 00 40
E-mail: 

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00-17.00 uur

Contactformulier

Hoofdmenu