Kennismaken met… Esther Pelgrim

In deze rubriek laten we elke maand een medewerker van NNVO aan het woord. Hij of zij vertelt iets over zichzelf en over het werk bij NNVO. Deze maand is het de beurt aan communicatiespecialist Esther Pelgrim.

Tevredenheid over online basisopleiding brug- en sluiswachter

Na het online lesgeven van de modules gespreksdiscipline en communicatie was het op 26 maart tijd voor de basisopleiding brug- en sluiswachter. Docent en cursisten kijken hier tevreden op terug.

Eerste online cursussen succesvol verlopen

NNVO is inmiddels begonnen met het online aanbieden van cursussen. Op 23 maart werd een pilot gehouden voor de module Gespreksdiscipline en op 25 maart was de module Communicatie aan de beurt.

NNVO werkt aan nieuwe cursusplanning

Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe cursusplanning voor de Nautische Leerlijnen. Ook voor de VTS-opleidingen komt een aangepaste planning. 

Coronavirus: meestgestelde vragen & antwoorden

Hoe gaat NNVO om met het coronavirus? Bekijk hier de meestgestelde vragen & antwoorden.

NNVO vanuit thuiswerkplekken bereikbaar

NNVO is net als een groot deel van Nederland vanuit huis aan het werk. Dat betekent niet dat we minder goed bereikbaar zijn. Integendeel: je kunt ons gewoon bellen en mailen tijdens kantoortijden (van 08.00 tot 17.00 uur).

Leslocatie NNVO per direct gesloten

Het kabinet heeft op zondag 15 maart aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Scholen en kinderdagverblijven gaan dicht tot en met maandag 6 april. Ook NNVO sluit haar leslocatie.

Uitbreiding maatregelen tegen verspreiding coronavirus

In heel Nederland zijn extra maatregelen nodig om verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. De maatregelen die in Noord-Brabant zijn genomen, gelden nu voor heel Nederland (tot en met 31 maart). 

Informatie omtrent coronavirus

In het nieuws is volop aandacht voor het coronavirus (COVID-19). NNVO houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus goed in de gaten en volgt de adviezen op van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Kennismaken met… Annick Verboon

In deze rubriek laten we elke maand een medewerker van NNVO aan het woord. Hij of zij vertelt iets over zichzelf en over het werk bij NNVO. Deze maand is het de beurt aan administratief medewerker Annick Verboon.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van NNVO. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Contact

Schorpioenstraat 61
3067 GG Rotterdam

Vragen of meer informatie?
Bel: 010 - 409 00 40
E-mail: 

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00-17.00 uur

Contactformulier

Hoofdmenu