Nieuwe cursisten gestart met VTS-opleiding

De eerste Initial Training van 2022 voor aankomende VTS-operators is een feit. Op dinsdag 4 januari werd een nieuwe lichting cursisten welkom geheten bij NNVO in Rotterdam. 

Fijne feestdagen & een gezond 2022!

NNVO wenst alle cursisten, docenten, coaches, participanten en andere relaties fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2022. Ook het team van NNVO gaat kerst en nieuwjaar vieren.

Pilot nieuwe leerlijn brug- en sluisoperator vanaf februari 2022

Het projectteam dat zich bezighoudt met de nieuwe leerlijn voor brug- en sluisoperators is weer een mooie stap verder in de ontwikkelfase. Vanaf februari gaat NNVO van start met de pilot.

Nieuwe tarieven voor 2022

NNVO wijzigt per 2022 de tarieven voor de cursussen en opleidingen van de Nautische Leerlijnen. De nieuwe tarieven zijn zoveel mogelijk gestandaardiseerd en gebaseerd op de kosten per cursusdag. Ook voor de VTS-opleiding zijn enkele wijzigingen doorgevoerd. 

Kennismaken met… Lotte de Lange

In deze rubriek laten we nieuwe medewerkers van NNVO aan het woord. Hij of zij vertelt iets over zichzelf en over het werk bij NNVO. Dit keer is het de beurt aan Lotte de Lange, sinds kort werkzaam als administratief medewerker op het secretariaat.

NNVO en BusinessMonitor ontwikkelen nieuwe cursistenevaluatie

NNVO voert regelmatig cursistenevaluaties uit om te kunnen bepalen hoe cursisten de kwaliteit van de verschillende opleidingen beoordelen. Binnen dit proces van evalueren zag NNVO ruimte voor verbetering. Daarom vroegen we BusinessMonitor mee te denken over een nieuwe cursistenevaluatie.

Cursist nautisch verkeersregelaar

Drie vragen aan cursist Benjamin de Gelder

Benjamin de Gelder (49) volgde onlangs een opleiding tot nautisch verkeersregelaar bij NNVO. Hij gaat deze functie als zzp’er uitvoeren naast zijn baan als VTS-operator bij Port of Rotterdam. Wat vond hij van de opleiding en wat verwacht hij van zijn nieuwe baan?

Voortaan vaste herexamenmomenten

Cursisten die een onvoldoende hebben behaald op hun theorie-examen, kunnen voortaan gebruikmaken van vaste herexamenmomenten. Dit geldt voor vrijwel alle cursussen en opleidingen van de Nautische Leerlijnen. 

Opleidingskundige Françoise Kort stopt bij NNVO

Françoise Kort neemt binnenkort afscheid bij NNVO. Zij heeft een nieuwe uitdaging gevonden en gaat per 1 december 2021 aan de slag als opleidingskundige bij ABN AMRO Bank in Amsterdam.

Terugblik Applied Coach Training

Onlangs vond er een Applied Coach Training bij NNVO plaats. De cursus is een vervolg op de Initial Coach Training, een didactische opleiding bij het Nova College. Het was de eerste keer dat de coaches bij NNVO in Rotterdam waren uitgenodigd. 

Drie vragen aan cursist Mathijs Ruisch

Mathijs Ruisch (39) volgt op dit moment de basisopleiding tot VTS-operator. Hij hoopt in december zijn diploma te behalen. Hoe ervaart hij zijn opleiding bij NNVO en wat verwacht hij van zijn nieuwe baan?

Vacature bij NNVO

Gastdocent Kevin Keller geeft cursisten kijkje in de binnenvaart

Binnenvaartschipper Kevin Keller was onlangs bij NNVO te gast om een college te geven over de binnenvaart. Cursisten van de VTS-opleiding krijgen normaal gesproken een kijkje in de keuken van de binnenvaart door mee te varen met een zesbaksduwstel in Rotterdam. 

Heb je vragen?

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of andere zaken die je aan de orde wilt stellen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Uiteraard wordt alle informatie die NNVO bereikt vertrouwelijk behandeld.

Contact kort

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Contact

Marten Meesweg 115
3068 AV Rotterdam

Vragen of meer informatie?

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00-17.00 uur

Contactformulier

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen bij NNVO. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Hoofdmenu