Nieuwe website online!

De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl en bijbehorende nieuwe website. Na veel overleg en finetunen kunnen we nu met trots zeggen dat onze gerestylede website live is!

Coach Carlos bouwt oefeningen voor de simulator

Een belangrijk onderdeel binnen de opleiding tot VTS-operator is trainen op de simulator. Carlos Rubio Perales is een van de coaches die de oefeningen hiervoor bouwt. Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk?

Geslaagde docentendag ondanks online versie

De eerste online versie van de jaarlijkse docentendag is door de docenten van de Nautische Leerlijnen goed ontvangen. De docenten kwamen op donderdag 3 juni via Teams bij elkaar voor een interactieve sessie. 

Drie vragen aan cursist Sjoerd Heijlaarts

Sjoerd Heijlaarts behaalde onlangs zijn diploma voor de basisopleiding tot VTS-operator. Hoe kijkt hij terug op zijn opleiding bij NNVO en wat verwacht hij van zijn nieuwe baan?

Cursisten nemen VTS-diploma in ontvangst

NNVO feliciteert de geslaagden van de Initial Training 17. Zij hebben hun basisopleiding voor de functie van VTSO (Vessel Traffic Service Operator) erop zitten en namen op dinsdag 25 mei hun felbegeerde papiertje in ontvangst.

NNVO zoekt docent met ervaring als VTS-operator

NNVO is op zoek naar een docent met een achtergrond als VTS-operator. In deze functie is het namelijk cruciaal dat je weet wat het werk van een nautisch verkeersleider inhoudt.

Jaarverslag 2020 online

Vandaag publiceert NNVO haar jaarverslag over 2020. We kijken terug op een uitzonderlijk jaar waarin het coronavirus een grote impact had op de organisatie. Toch wist NNVO een goed financieel resultaat neer te zetten.

Nieuwe opzet leerlijn Brug- en sluisbediening

De leerlijn Brug- en sluisbediening, onderdeel van de Nautische Leerlijnen bij NNVO, wordt vernieuwd. In plaats van losse modules wil NNVO toe naar een overzichtelijke opleidingsstructuur met vier opleidingen.

Kennismaken met… Jim van de Geer

In deze rubriek laten we elke maand een medewerker van NNVO aan het woord. Hij of zij vertelt iets over zichzelf en over het werk bij NNVO. Deze maand is het de beurt aan bestuursvoorzitter Jim van de Geer. 

Nieuwe module: varen op een jetski of waterscooter

Goed nieuws voor medewerkers die op zoek zijn naar een praktijkcursus jetski of waterscooter. NNVO biedt deze cursus vanaf 1 juli in samenwerking met de RIB School Scheveningen aan. 

Docentendag Nautische Leerlijnen dit jaar online

NNVO organiseert dit jaar een online versie van de jaarlijkse docentendag. De docenten van de Nautische Leerlijnen kunnen kiezen uit twee data: donderdag 3 juni of woensdag 8 september. 

NNVO verhuist per 23 maart naar nieuwe locatie

Het is bijna zover! Op 23 maart verhuizen we naar onze nieuwe locatie aan de Marten Meesweg 115 in Rotterdam. Dit gebouw ligt op 250 meter van de oude locatie.

Heb je vragen?

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of andere zaken die je aan de orde wilt stellen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Uiteraard wordt alle informatie die NNVO bereikt vertrouwelijk behandeld.

Contact

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Contact

Marten Meesweg 115
3068 AV Rotterdam

Vragen of meer informatie?

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00-17.00 uur

Contactformulier

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen bij NNVO. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Hoofdmenu