VTS-cursisten gestart met Initial Training

Een groep van twaalf cursisten wordt de komende maanden bij NNVO opgeleid voor de functie van VTSO (Vessel Traffic Service Operator). De nieuwe cursisten werden op donderdag 7 januari in Rotterdam welkom geheten.

Mooie feestdagen & een gezond 2021!

NNVO wenst alle participanten, docenten, cursisten en andere relaties mooie feestdagen en een gezond en succesvol 2021. Ook het team van NNVO gaat kerst en nieuwjaar vieren, hoewel het dit jaar anders dan anders zal zijn.

Coaches positief over e-learning Poseidon

Na een pilot met cursisten was het op donderdag 3 december tijd voor een testdag met coaches. Ook zij mochten aan de slag met de oefeningen van Poseidon, de nieuwe e-learning voor aankomende VTS-operators.

Kennismaken met… Pieter Kuijt

In deze rubriek laten we elke maand een medewerker van NNVO aan het woord. Hij of zij vertelt iets over zichzelf en over het werk bij NNVO. Deze maand is het de beurt aan niemand minder dan de nieuwe directeur van NNVO: Pieter Kuijt. 

Website vertaald naar het Engels

De website van NNVO is voor een groot deel vertaald naar het Engels. Hierdoor krijgen ook onze internationale bezoekers toegang tot belangrijke informatie. NNVO verwacht hiermee aan een behoefte te voldoen.

Online lesgeven: vijf tips van Mario Querido

Virtueel lesgeven is beduidend anders dan lesgeven in een klaslokaal. Daar kwam Mario Querido, docent bij NNVO, al snel achter. In deze blog geeft hij vijf praktische tips om online trainingen succesvol te laten verlopen.

Lesboek brug- en sluisbediening krijgt upgrade

Op dit moment wordt hard gewerkt aan een upgrade van het lesboek voor de basisopleiding brug- en sluisbediening. Er is kritisch gekeken naar de lesstof en waar nodig zijn aanpassingen doorgevoerd. 

NNVO op koers, met soms wat tegenwind

Directeur a.i. Johan van Breda blikt terug op het afgelopen jaar. Welke stappen maakte NNVO en wat zijn de plannen voor de komende tijd? Hij kijkt met trots terug op de goede basis en duidelijke ambitie die zijn neergezet.

Pieter Kuijt nieuwe directeur NNVO

Met ingang van 1 december 2020 start Pieter Kuijt (54) als directeur bij NNVO. Hij volgt Lilian Biber op, die per 1 september 2020 officieel uit dienst is. Johan van Breda was de afgelopen tijd als ad-interim-directeur actief. 

Kennismaken met… Evi Achten

In deze rubriek laten we elke maand een medewerker van NNVO aan het woord. Hij of zij vertelt iets over zichzelf en over het werk bij NNVO. Deze maand is het de beurt aan onderwijskundige Evi Achten.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van NNVO. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Contact

Schorpioenstraat 61
3067 GG Rotterdam

Vragen of meer informatie?
Bel: 010 - 409 00 40
E-mail: 

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00-17.00 uur

Contactformulier

Hoofdmenu