Fijne feestdagen & een inspirerend 2020!

NNVO wenst al haar relaties en alle cursisten fijne feestdagen en een succesvol en inspirerend 2020. Ook het NNVO-bureau gaat kerst en nieuwjaar vieren. Lees hier meer over de bereikbaarheid van NNVO. 

Kennismaken met… Caroline Lichtenberg

In deze rubriek laten we elke maand een medewerker van NNVO aan het woord. Hij of zij vertelt iets over zichzelf en over het werk bij NNVO. Deze maand is het de beurt aan communicatiespecialist Caroline Lichtenberg.

NNVO on tour: werkbezoek aan Canada

Andreas Keller en Renée Rijkhoek reisden eind november namens NNVO af naar Canada. Zij brachten daar een werkbezoek aan de Canadian Coast Guard, die verantwoordelijk is voor VTS in Canada. Lees hier hun reisverslag.

Kennismaken met... Francoise Kort

In deze rubriek laten we elke maand een medewerker van NNVO aan het woord. Hij of zij vertelt iets over zichzelf en over het werk bij NNVO. Deze maand is het de beurt aan opleidingskundige Francoise Kort.

Terugblik kalibratiebijeenkomst VTS-coaches

Het MARIN (Maritiem Research Instituut Nederland) in Wageningen vormde op donderdag 7 november het decor voor de kalibratiebijeenkomst voor VTS-coaches. Lees hier de terugblik.

Farida Hamidullahkhan neemt afscheid van NNVO

Farida Hamidullahkhan stopt per 1 januari 2020 als coördinator Nautische Leerlijnen bij NNVO. Zij heeft een nieuwe uitdaging gevonden en gaat verder als zelfstandig ondernemer in het onderwijs.

Samen een nieuwe koers varen

Als NNVO hebben we de afgelopen maanden flinke stappen gemaakt. In maart 2019 besloten we een plan van aanpak op te stellen om de kwaliteit van de Nautische Leerlijnen te verbeteren.

Escaperoom om cursisten beter voor te bereiden

De werkgroep voor de opleiding tot brug- en sluiswachter kwam op 30 oktober voor de tweede keer bij elkaar. Toekomstige cursisten kunnen onder meer een escaperoom verwachten.

Kennismaken met... Joyce Kooij

In deze rubriek laten we elke maand een medewerker van NNVO aan het woord. Hij of zij vertelt iets over zichzelf en over het werk bij NNVO. Deze maand is het de beurt aan Joyce Kooij.

Examinatoren trainen hun skills

Hoe zorg je voor een uniforme beoordeling van praktijkexamens voor VTS-operators? Die vraag stond centraal tijdens de examinatortraining die NNVO organiseerde op donderdag 3 oktober 2019. 

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van NNVO. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Contact

Schorpioenstraat 61
3067 GG Rotterdam

Vragen of meer informatie?
Bel: 010 - 409 00 40
E-mail: 

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00-17.00 uur

Contactformulier

Hoofdmenu