Kennismaken met... Andreas Keller

In deze rubriek laten we elke maand een medewerker van NNVO aan het woord. Hij of zij vertelt iets over zichzelf en over het werk bij NNVO. Deze maand is het de beurt aan Andreas Keller.

Cursisten inschrijven? Ga naar de website!

Aanmeldingen van nieuwe cursisten die via de website binnenkomen, worden sinds kort efficiënter verwerkt. NNVO optimaliseerde recent het inschrijfproces voor de Nautische Leerlijnen. 

Nieuwe app voor docenten en cursisten NNVO

Eerder dit jaar kondigde NNVO al de komst van een nieuwe app aan voor docenten en cursisten. Na het draaien van een succesvolle pilot is de app nu te downloaden. 

Fotoreportage bezoek Kustwachtcentrum

Cursisten van de Initial Training 13, de basisopleiding voor VTSO’s in Nederland, reisden onlangs af naar Den Helder voor een bezoek aan het Kustwachtcentrum. Bekijk onze fotoreportage.

Aftermovie eerste lesdag IT13, VTS

Ook de cursisten van de Initial Training 13, onderdeel van de VTS-opleiding, hebben inmiddels kennisgemaakt met NNVO's nieuwe leslocatie. Hoe verliep de eerste lesdag en wat zijn hun ervaringen?

Mogelijke vertraging in brug- en sluisbediening Noord-Holland

De provincie Noord-Holland moet sommige bruggen en sluizen deze zomer op aangepaste tijden bedienen. Ondanks wervingsacties is het niet gelukt om voldoende brugwachters te vinden. 

VTS start IT13 op nieuwe leslocatie

De lessen voor VTS vinden voortaan plaats op de nieuwe leslocatie aan de Schorpioenstraat 61 in Rotterdam Alexander. Cursisten van de Initial Training 13 beten het spits af met de introductie.

Aftermovie eerste lesdag NNVO

Wat zijn de eerste ervaringen met de nieuwe leslocatie in het kantoorpand van NNVO? We vroegen het aan de betrokkenen. Bekijk hun reacties in deze aftermovie. 

NNVO opent nieuwe leslocatie

De opening van NNVO’s nieuwe leslocatie is een feit. Op maandag 22 juli druppelden om 09.30 uur de eerste cursisten binnen in het Rotterdamse kantoorgebouw De Ster. 

Zestien cursisten geslaagd voor Initial Training 11 en 12

NNVO feliciteert alle geslaagden van de Initial Training (IT) 11 en 12, het algemene gedeelte van de VTS-opleiding. Op 23 mei en 9 juli 2019 mochten in totaal zestien geslaagden het diploma in ontvangst nemen.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van NNVO. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Contact

Schorpioenstraat 61
3067 GG Rotterdam

Vragen of meer informatie?
Bel 010 - 409 00 40

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00-17.00 uur

Algemene vragen


Contactformulier

Hoofdmenu