NNVO verhuist per 23 maart naar nieuwe locatie

Het is bijna zover! Op 23 maart verhuizen we naar onze nieuwe locatie aan de Marten Meesweg 115 in Rotterdam. Dit gebouw ligt op 250 meter van de oude locatie.

Kennismaken met… Jaco Weststrate

In deze rubriek laten we elke maand een medewerker van NNVO aan het woord. Hij of zij vertelt iets over zichzelf en over het werk bij NNVO. Deze maand is het de beurt aan coach en VTS-adviseur Jaco Weststrate. 

Nieuwe module voor spoorbrugbedienaars

NNVO biedt in samenwerking met ProRail een nieuwe module aan: spoorbrugbediening. "We hebben nu alle soorten opleidingen voor brugbedienaars onder één dak,” vertelt Korstiaan Huisman.

NNVO neemt simulator officieel in gebruik

Een mooie mijlpaal in de geschiedenis van NNVO: op woensdag 3 maart werd de nieuwe simulator voor VTS-cursisten in gebruik genomen. Met de komst van de simulator kunnen de praktijkoefeningen voortaan ook in eigen huis plaatsvinden.

Directeur Pieter Kuijt blikt vooruit

Niemand heeft durven voorspellen dat Nederland in de eerste helft van dit jaar nog midden in de COVID-19-crisis zou zitten. Gelukkig kunnen we als NNVO met onze live videolessen de cursussen op hoog niveau aanbieden.

NNVO en voormalig directeur Biber-Klever schikken in ontslagzaak

Stichting NNVO en voormalig directeur mevrouw L.G. Biber-Klever hebben een schikking getroffen om hun arbeidsconflict te kunnen afsluiten. 

Kennismaken met… Jacob Dekker

In deze rubriek laten we elke maand een medewerker van NNVO aan het woord. Hij of zij vertelt iets over zichzelf en over het werk bij NNVO. Deze maand is het de beurt aan VTS-adviseur Jacob Dekker. 

Single Window For Inland Navigation vlot gestart

Het gebruik van het Single Window for Inland Navigation verloopt tot nu toe zeer vlot, zo laat North Sea Port weten. Dit slimme communicatieplatform werd op 4 januari 2021 gelanceerd. 

VTS-cursisten gestart met Initial Training

Een groep van twaalf cursisten wordt de komende maanden bij NNVO opgeleid voor de functie van VTSO (Vessel Traffic Service Operator). De nieuwe cursisten werden op donderdag 7 januari in Rotterdam welkom geheten.

Mooie feestdagen & een gezond 2021!

NNVO wenst alle participanten, docenten, cursisten en andere relaties mooie feestdagen en een gezond en succesvol 2021. Ook het team van NNVO gaat kerst en nieuwjaar vieren, hoewel het dit jaar anders dan anders zal zijn.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van NNVO. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Contact

Marten Meesweg 115
3068 AV Rotterdam

Vragen of meer informatie?

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00-17.00 uur

Contactformulier

Hoofdmenu