NNVO opent nieuwe leslocatie

De opening van NNVO’s nieuwe leslocatie is een feit. Op maandag 22 juli druppelden om 09.30 uur de eerste cursisten binnen in het Rotterdamse kantoorgebouw De Ster. Na de ontvangst met koffie en thee liepen zij vervolgens de gang met leslokalen in, waar leslokaal 7.05 voor de gelegenheid was versierd met ballonnen. Docent Mario Querido heette de cursisten van harte welkom.

De eerste lesdag in het kantoorpand van NNVO stond in het teken van de introductiecursus voor het nautisch werkveld. Onderwerpen zoals veiligheid, techniek, reddingsacties en wetten en reglementen passeerden de revue. Tussen de bedrijven door legde Farida Hamidullahkhan, coördinator van de Nautische Leerlijnen, uit hoe de nieuwe NNVO-app in zijn werk gaat. Zowel de docent als de cursisten waren enthousiast over de leslocatie.

Opening IT 13
Behalve de Nautische Leerlijnen gaat ook VTS gebruikmaken van de leslokalen bij NNVO. Op maandag 12 augustus vindt hier de opening van de IT 13 plaats, het basisgedeelte van de opleiding tot VTS-operator.

Bekijk ook de aftermovie over de nieuwe leslocatie bij NNVO.

Image

Foto's eerste lesdag op de nieuwe locatie: