NNVO opent nieuwe leslocatie

De opening van NNVO’s nieuwe leslocatie is een feit. Op maandag 22 juli druppelden om 09.30 uur de eerste cursisten binnen in het Rotterdamse kantoorgebouw De Ster. Na de ontvangst met koffie en thee liepen zij vervolgens de gang met leslokalen in, waar leslokaal 7.05 voor de gelegenheid was versierd met ballonnen. Docent Mario Querido heette de cursisten van harte welkom.

De eerste lesdag in het kantoorpand van NNVO stond in het teken van de introductiecursus voor het nautisch werkveld. Onderwerpen zoals veiligheid, techniek, reddingsacties en wetten en reglementen passeerden de revue. Tussen de bedrijven door legde Farida Hamidullahkhan, coördinator van de Nautische Leerlijnen, uit hoe de nieuwe NNVO-app in zijn werk gaat. Zowel de docent als de cursisten waren enthousiast over de leslocatie.

Opening IT 13
Behalve de Nautische Leerlijnen gaat ook VTS gebruikmaken van de leslokalen bij NNVO. Op maandag 12 augustus vindt hier de opening van de IT 13 plaats, het basisgedeelte van de opleiding tot VTS-operator.

Bekijk ook de aftermovie over de nieuwe leslocatie bij NNVO.

Image

Foto's eerste lesdag op de nieuwe locatie:

Laatste nieuws

NNVO zoekt een opleidingsmedewerker

Heb jij administratieve en organisatorische kwaliteiten en zou je daarmee een bijdrage willen leveren aan de veiligheid op het water? Ben jij communicatief sterk en is klantgerichtheid voor jou vanzelfsprekend? Kom dan werken als opleidingsmedewerker bij NNVO. 

Lees meer

Pilot eerste her- en bijscholingscursus voor brug- en sluisoperators een feit

Ruim dertig brug- en sluisoperators kwamen op donderdag 29 februari naar NNVO voor de pilot van de eerste her- en bijscholingscursus. De recurrent training bestaat uit een combinatie van een e-learning en een klassikale bijeenkomst. Bijzonder is dat het voor het eerst om een game-based training voor brug- en sluisoperators gaat. 

Lees meer

Cursisten VTS-opleiding krijgen gastcollege over Loodswezen

Gastdocent Hilbert van Omme kwam onlangs bij NNVO langs om een college te geven over het Loodswezen. Hij gaf een kijkje in zijn werk als chief pilot en ging in op de raakvlakken met het werk van een VTS-operator. Beide leveren een belangrijke bijdrage aan het vlot en veilig afhandelen van het scheepvaartverkeer. 

Lees meer

Heb je vragen?

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of andere zaken die je aan de orde wilt stellen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Uiteraard wordt alle informatie die NNVO bereikt vertrouwelijk behandeld.

Contact kort

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Contact

Marten Meesweg 115
3068 AV Rotterdam
Tel.  010 - 311 00 95

Algemene vragen

Opleidingsvragen

Contactformulier

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen bij NNVO. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Hoofdmenu