Nieuwe app voor docenten en cursisten NNVO

Eerder dit jaar kondigde NNVO al de komst van een nieuwe app aan voor docenten en cursisten. Na het draaien van een succesvolle pilot is de app nu te downloaden. Je krijgt hiermee direct inzicht in de cursussen waarvoor je staat ingepland. Alle data, tijdstippen en locaties zijn in één oogopslag te raadplegen.

De app is bedoeld voor actieve cursisten en docenten van de Nautische Leerlijnen. Zij ontvangen inloggegevens via het secretariaat van NNVO. Farida Hamidullahkhan, coördinator van de Nautische Leerlijnen, introduceerde de app tijdens de eerste lesdag op NNVO’s nieuwe leslocatie. “Eenmaal ingelogd in de app vind je alle praktische informatie rondom de cursussen waarvoor je je hebt ingeschreven. Een handige functionaliteit is dat je je cursusafspraken met één druk op de knop in je eigen agenda kunt zetten.” Eventuele wijzigingen in het rooster worden met een pushbericht gecommuniceerd.

Resultaten volgen
Daarnaast kunnen cursisten via de app hun resultaten volgen. Docenten kunnen op hun beurt na afloop van een cursus inzien hoe deelnemers de docent hebben gewaardeerd. Zo wordt de gemiddelde score per onderdeel getoond en is de toelichting van de cursist zichtbaar. In de toekomst wordt de app uitgebreid met nieuwe mogelijkheden. “Feedback van gebruikers nemen we daar graag in mee, dus neem gerust contact met ons op als je vragen, opmerkingen of suggesties hebt,” aldus Farida Hamidullahkhan.

De app is te downloaden onder de naam NNVO in de App Store (iOS) en in Google Play (Android).

Image