Cursisten inschrijven? Ga naar de website!

Aanmeldingen van nieuwe cursisten die via de website binnenkomen, worden sinds kort efficiënter verwerkt. NNVO optimaliseerde recent het inschrijfproces voor de Nautische Leerlijnen. Hoewel het voorheen nog wel eens voorkwam dat inschrijfformulieren niet goed bij het secretariaat binnenkwamen, zijn die problemen nu opgelost. Online één of meerdere cursisten aanmelden, gaat snel en eenvoudig.

Het inschrijfformulier op de website kan zowel door werkgevers als door individuele particulieren worden gebruikt. “Het is nog steeds mogelijk om cursisten per e-mail aan te melden, maar via de website verloopt het proces sneller,” licht coördinator Farida Hamidullahkhan toe. “Gelukkig zien we de laatste tijd een toename in het aantal online inschrijvingen. We hopen dat steeds meer werkgevers en cursisten die weg weten te vinden.”

Twee manieren van aanmelden
Het inschrijven via de website kan op twee manieren: via de opleidingskalender en via de knop ‘Cursisten inschrijven’ bovenin het navigatiemenu. Die laatste knop is met name bedoeld voor werkgevers die meerdere cursisten tegelijkertijd willen inschrijven. Is er sprake van slechts één cursist voor één of meerdere cursussen, dan is het inschrijven via de opleidingskalender de aangewezen methode.

Verwerking
Het is tot vier weken van tevoren mogelijk om jezelf of één of meerdere werknemer(s) aan te melden voor een cursus binnen de Nautische Leerlijnen. Zodra het online inschrijfformulier is ingevuld en verstuurd, volgt na maximaal drie werkdagen een bevestiging vanuit het secretariaat.

Vragen? Neem contact op met het secretariaat via telefoonnummer 010-4090040 of mail naar: .

Image