NNVO organiseert docentendag Nautische Leerlijnen

Speciaal voor docenten van de Nautische Leerlijnen organiseert NNVO op dinsdag 2 juli een docentendag. Op deze dag geven opleidingskundige Francoise Kort en coördinator Farida Hamidullahkhan onder meer een presentatie over nieuwe ontwikkelingen bij NNVO. De docentendag biedt tevens een mooie gelegenheid om het nieuwe kantoorpand te komen bekijken.

Image

Het wordt een interactieve dag waarbij de docenten met elkaar in gesprek gaan over verschillende onderwerpen. Zo is er aandacht voor didactische bijscholing vanuit de visie van NNVO, denk bijvoorbeeld aan verschillende werkvormen en interactief lesgeven. Ook komt de samenwerking tussen de docenten en NNVO aan bod. De organisatie werkt momenteel aan een vernieuwingsslag waarbij onder meer de modules van de Nautische Leerlijnen opgefrist worden. NNVO wil de docenten hier graag bij betrekken.

Inlooptijd: 09.30 – 10.00 uur
Afsluiting: 16.00 uur, met aansluitend een borrel
Locatie: NNVO, Schorpioenstraat 61, Rotterdam

Ben je docent voor de Nautische Leerlijnen van NNVO en heb je onze uitnodiging per mail gemist? Neem voor meer informatie contact op met ons bureau via tel. nr. 010 - 409 00 40.