NNVO verhuist naar Rotterdam

NNVO verhuist per 8 februari naar een ruimer kantoorpand aan de Schorpioenstraat 63 in Rotterdam. Dit moderne kantoorgebouw is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De stichting krijgt hiermee niet alleen meer kantoorruimte voor het groeiend aantal medewerkers, maar krijgt tevens de beschikking over eigen leslokalen.

De nieuwe werkruimte is gevestigd in kantoorgebouw De Ster, op loopafstand van winkelcentrum Alexandrium en NS intercity- en metrostation Alexander. Ook de haltes van diverse stads- en streekbussen zijn om de hoek. De op- en afritten van rijksweg A20 liggen op nog geen 500 meter afstand. Het gebouw heeft een opvallende architectuur, biedt een bemande en representatieve receptie en is voorzien van energielabel B. Er zijn ruime parkeermogelijkheden; in de eigen parkeergarage, de eigen parkeerkelder of tegenover het gebouw. 

Eigen leslokalen
NNVO krijgt op de nieuwe locatie vier eigen leslokalen. Dit levert veel voordelen op ten aanzien van het inplannen van cursussen en opleidingen. Op dit moment worden de lessen gegeven in gehuurde lesruimtes op verschillende locaties in Nederland. Dit kan binnenkort een stuk effici├źnter worden georganiseerd. 

Adres
Vanaf 8 februari 2019 is dit ons nieuwe adres:

NNVO
Schorpioenstraat 63
3067 GG Rotterdam

Ons telefoonnummer wijzigt niet.

In verband met onze verhuizing zijn we op vrijdag 8 en maandag 11 februari minder goed bereikbaar. Wij vragen uw begrip hiervoor. Vanaf dinsdag 12 februari staan we op onze nieuwe locatie weer volledig voor u klaar.

Image