NNVO vanuit thuiswerkplekken bereikbaar

NNVO is net als een groot deel van Nederland vanuit huis aan het werk. Gisteravond sloot de laatste collega de deuren van ons Rotterdamse kantoorpand. Nu ons kantoor dicht is, betekent dat niet dat we minder goed bereikbaar zijn. Integendeel: je kunt ons gewoon bellen en mailen tijdens kantoortijden (van 08.00 tot 17.00 uur).

Het coronavirus zorgt ervoor dat we in moeilijke en onzekere tijden leven. Maar NNVO zou NNVO niet zijn als we niet met innovatieve oplossingen zouden komen. Allereerst gaat het welzijn van onze collega’s, docenten en cursisten voor alles. We volgen de richtlijnen van de overheid en het RIVM en nemen alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo is de fysieke leslocatie dicht tot nader order en kunnen alle collega’s veilig vanuit hun eigen thuiswerkplek aan het werk.

Onderwijs op afstand
Tegelijkertijd werken we achter de schermen hard aan oplossingen om het bieden van onderwijs op afstand mogelijk te maken. Onze onderwijskundigen bekijken op dit moment samen met andere deskundigen de technische mogelijkheden. We hopen binnenkort een eerste pilot te kunnen draaien. Uiteraard brengen we alle betrokkenen op de hoogte van de stappen die we gaan zetten.

Image