Coronamaatregelen helder op een rij

Het zal niemand ontgaan zijn dat de coronamaatregelen per 1 juli verder worden versoepeld. En dat is goed nieuws! Toch zullen we ons moeten blijven houden aan de anderhalve meter afstand. NNVO wil er alles aan doen om de gezondheid van eenieder te beschermen en daarmee een bijdrage te leveren aan het beperken van het aantal coronabesmettingen. We hebben onze maatregelen helder op een rij gezet.

De maatregelen die NNVO heeft getroffen, zijn gebaseerd op de richtlijnen van de overheid en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Onze leslocatie gaat vooralsnog alleen open voor kleine groepen cursisten en voor herkansingen en examens. Alleen op die manier kunnen we voldoen aan de anderhalve meter afstand. Ons kantoor is alleen open voor werkzaamheden die niet vanuit huis kunnen plaatsvinden. Net zoals de afgelopen maanden kun je ons gewoon bellen en mailen tijdens kantoortijden (van 08.00 tot 17.00 uur).

Voor een overzicht van onze maatregelen, ga je naar onze speciale coronapagina.

Image

Laatste nieuws

Controller David le Roy al bijna 20 jaar werkzaam bij NNVO

David le Roy begon in mei 2005 als financieel medewerker bij NNVO. Hij was destijds het zesde personeelslid dat in dienst kwam. Inmiddels is hij dus al bijna twintig jaar werkzaam bij NNVO. David groeide door naar de functie van controller en is tegenwoordig ook parttime zzp’er. Hoe kijkt hij terug op de afgelopen jaren? 

Lees meer

NNVO viert 20-jarig jubileum

Feestelijk nieuws: vandaag is het precies twintig jaar geleden dat NNVO een stichting werd. Als samenwerkingsverband bestond NNVO al sinds 1989, maar in 2004 werden wij een zelfstandige onderwijsinstelling. Wij vieren dus ons 20-jarig jubileum! Ter ere hiervan heeft ons logo een decoratief tintje gekregen en blikken we in dit artikel terug op de afgelopen twee decennia. 

Lees meer

NNVO zoekt een manager Opleidingen & Dienstverlening

Ben jij die verbindende leider die op inspirerende wijze sturing geeft aan een team? Ben je sterk in opleidings- en bedrijfsprocessen en schakel je gemakkelijk tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau? Als manager bij NNVO krijg je een breed en uitdagend takenpakket met veel ruimte en verantwoordelijkheid. 

Lees meer

Heb je vragen?

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of andere zaken die je aan de orde wilt stellen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Uiteraard wordt alle informatie die NNVO bereikt vertrouwelijk behandeld.

Contact kort

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Contact

Marten Meesweg 115
3068 AV Rotterdam
Tel.  010 - 311 00 95

Algemene vragen

Opleidingsvragen

Contactformulier

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen bij NNVO. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Hoofdmenu