NNVO ontwikkelt app voor docenten en cursisten

Goed nieuws voor de docenten en cursisten van NNVO: er volgt binnenkort een app waarmee je direct inzicht krijgt in de cursussen waarvoor je staat ingepland. Alle data, tijdstippen en locaties zijn in één oogopslag te raadplegen. Ook vullen we de app aan met het laatste nieuws, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen bij NNVO. 

“Het past bij deze tijd om altijd en overal informatie op je telefoon te kunnen raadplegen. NNVO sluit zich daar graag bij aan. Het maakt onze informatievoorziening eenvoudiger,” aldus interim-directeur Johan Van Breda.

Wanneer is mijn volgende cursus?
Zodra je bent ingelogd in de app krijg je snel en eenvoudig toegang tot je agenda. Waar en wanneer jij dat wilt. Cursusafspraken worden met één druk op de knop in je eigen agenda gezet. Zijn er wijzigingen? Dan wordt dit met een pushbericht gecommuniceerd.

Evaluaties
Na afloop van de cursus kunnen docenten meteen inzien hoe cursisten de cursus hebben gewaardeerd. Bij Evaluaties klik je op de desbetreffende cursus en zie je de gemiddelde score per onderdeel. Klik je op het ballonnetje dan lees je de toelichting van de cursisten.

De app is binnenkort te downloaden in de App Store (iOS) en in Google Play (Android).

Image